Actualitat — 28 juny 2022

El dia 15 de juny és el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans. L’objectiu d’aquest dia és crear una consciència social i política per combatre aquest maltractament inacceptable, que presenta múltiples formes i que es pot prevenir. El 19 de desembre de 2011, les Nacions Unides van reconèixer l’abús i el maltractament envers les persones grans com un problema social mundial que afecta la salut i els drets humans de milions de persones i una qüestió que mereix l’atenció de tota la comunitat internacional.

En motiu d’aquesta data, el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa, ha organitzat, de manera coordinada amb altres comarques del país, una caminada per reivindicar els drets de les persones grans. Vestits amb samarreta blanca, una quarantena de persones, de diferents edats, han participat aquest matí en una ruta guiada per Olot. En finalitzar la ruta, els participants, d’arreu de la comarca, han compartit experiències i fins i tot, han proposat noves caminades conjuntes per enfortir el vincle comarcal entre la gent gran del territori.

La ruta va estar dinamitzada per EducArt i va permetre a totes les persones que hi van participar, conèixer un xic més de la nostra comarca.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *