Actualitat — 25 juliol 2022

El diumenge 10 de juliol de 18:00 de la tarda fins les 22:00, l’equip de dinamitzadores cíviques del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Garrotxa Diversa, Suara Cooperativa, CEPAIM i altres entitats i empreses externes, van organitzar una activitat de celebració de la FESTA DEL XAI a les Fonts de Sant Roc.

Per a la comunitat musulmana, molt present a la nostra Comarca, la Festa del Xai és una de les jornades més especials de l’any. Per això i respectant part del significat d’aquesta festivitat, hem volgut que la FESTA DEL XAI sigui una oportunitat per trobar i retrobar-nos amb els veïns, els amics, oblidar malentesos, avivar relacions, afavorir el respecte a la diversitat cultural i la convivència entre la ciutadania, sense oblidar ajudar a les persones que es troben soles i en situació de necessitat.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de l’alcalde d’Olot, Josep Berga i Vayreda , i la regidora de l’Àrea d’Acció Social Imma Muñoz Díaz. Durant la tarda els joves africans van compartir amb la resta d’assistents la seva cultura, dansa i música, en aquesta festivitat que tradicionalment es celebra en família.

Volem destacar la implicació de les direccions dels centres i pisos de la comarca, i al grup Djilandiang que va amenitzar i posar so i color a la festa.

Per a més informació podeu consultar els enllaços següents: 

https://www.garrotxadigital.cat/2022/07/11/la-comunitat-musulmana-de-la-garrotxa-celebra-la-festa-del-xai-o-leid-a-ladha/

https://olottv.alacarta.cat/les-noticies/capitol/la-comunitat-musulmana-de-la-garrotxa-celebra-la-festa-del-xai-o-l-eid-al-adha

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.