Actualitat — 06 octubre 2014
2013-gran-recapte

06/10/2014 | El proper dissabte 29 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, que un any més organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja i que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la comarca com el Grup de Diàleg Intereligiós, associacions de veïns, entitats socials, entre d’altres; a més de la participació de tots els municipis de la comarca a través dels seus Ajuntaments i diferents entitats.

Per aconseguir uns resultats tan bons com els obtinguts a les edicions anteriors (a l’any 2013 es van recollir 39.085 quilos d’aliments i productes bàsics) es necessita la col·laboració de persones que puguin dedicar unes hores del proper dissabte 29 de novembre a aquesta iniciativa solidària. Tothom hi pot participar: qualsevol persona, de qualsevol edat (sol, en família, amb els amics, amb la parella…). Només cal enviar el formulari que es pot trobar a l’espai web del Consorci abans del dia 7 de novembre. Aquests col·laboradors es distribuiran entre els diferents supermercats d’Olot que participaran d’aquesta jornada i al Centre de Distribució d’Aliments, on es traslladaran tots els productes que es vagin recollint.

S’estan ultimant els detalls de la campanya que tornarà a tenir per objectiu la recollida d’aliments i productes bàsics per als usuaris del Centre de Distribució. A la pàgina web del Consorci ja està obert un apartat dedicat al Gran Recapte on es podrà anar seguint tots els passos de la campanya amb la informació corresponent.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:

Consorci d’Acció Social de la Garrotxa
972 26 66 44 (Mireia Delgà)
mdelga@casg.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *