Actualitat General — 13 novembre 2020

La Fundació Banc dels Aliments organitza, un any més, el Gran Recapte en el qual també participa el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Càritas Garrotxa i Creu Roja La Garrotxa. Enguany aquest 2020 l’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar donatius des de qualsevol punt de Catalunya, a més d’informar i sensibilitzar la població de la realitat de la fam al nostre país, i de la importància de la implicació solidària de la ciutadania per ajudar a fer front a aquesta situació encara agreujada per les conseqüències de la pandèmia, ja que des de la irrupció de la COVID-19 els Bancs dels Aliments han donat resposta a un increment de persones ateses que supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat.
A conseqüència de les mesures establertes per frenar la pandèmia i per garantir la seguretat de tothom, aquest Gran Recapte 2020 serà diferent i no hi haurà campanya de voluntariat ni recollida física dels aliments.

[spoiler title=”Col·laboració ciutadana” open=”0″ style=”2″]

Aquest any, per respectar les mesures bàsiques establertes per frenar la pandèmia i garantir la seguretat de totes les persones, s’anul·la la campanya de voluntariat que s’ha portat a terme cada any.

[/spoiler]

[spoiler title=”Com puc fer un donatiu ?” open=”0″ style=”2″]

  • Comprant tiquets: Durant tota la setmana del 16 al 21 de novembre i especialment el divendres 20 i el dissabte 21, es demanarà a les persones que vagin als supermercats i altres punts de venda que trobareu repartits per la comarca, que comprin tiquets, que es facilitaran a les caixes, a favor del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa.
    A comarca el període de recollida s’estendrà fins al 27 de novembre.
  • Fent un donatiu, del 16 de novembre al 16 de desembre, a través de la web http://www.bancdelsalimentsgirona.org/
  • O bé fent un donatiu a través de la plataforma Bizum, amb el codi: 33596  
[/spoiler] [spoiler title=”Punts de recollida” open=”0″ style=”2″]

Olot: supermercats

[/spoiler]

 

 

 

 

 
 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.