Actualitat — 05 gener 2022

El passat 14 de desembre des del CASG es va participar en la Jornada “Perspectiva Comunitària i joves” organitzada per l’entitat CEPAIM.

La jornada va permetre reflexionar i compartir la feina que desenvolupem l’Administració i les entitats amb els/les joves en el seu camí a la vida adulta.

La jornada va tenir dues parts. La primera, pel matí, a la Sala Torin, on es va presentar la Metodologia Tramvia, que s´ha pilotat a la ciutat d´Olot i després farem una taula rodona per a reflexionar amb d´altres entitats sobre la perspectiva comunitària i els/les joves. 

La segona, a la tarda, on joves vinculats/des a diferents entitats i col·lectius varen dinamitzar un joc de sensibilització sobre diferents aspectes que els afecten com a joves i que volien compartir amb els i les veïnes de la ciutat.

Des del CASG vàrem aportar la nostra experiència i propostes de treball/intervenció amb els joves, especialment amb els joves que han migrat sols i les necessitats que presenten. Des del servei d’acompanyament educatiu i suport habitacional del sostre 360, al servei d’acompanyament als joves, i als projectes de sensibilització de les figues de dinamitzadores cíviques.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *