Actualitat — 09 desembre 2022

Aquest mes de desembre, l’Ajuntament de Barcelona ha portat a terme la jornada ‘SSM-CAT’ celebrada a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per compartir els primers resultats al voltant de la seva implementació, on s’han analitzat aspectes com l’ús de l’eina per part dels equips professionals i la seva aplicació en el treball comunitari i grupal, així com l’anàlisi de dades per aprofitar el big data generat per l’eina.

Una tècnica social del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa va participar en aquesta jornada en la taula rodona amb diferents professionals d’altres ens, compartint l’experiència de la implementació de l’eina a la Garrotxa.

Durant la jornada es va explicar que des de la Direcció General de Serveis Socials s’ha iniciat un nou projecte vinculat a l’eina SSM, que té a veure amb el desenvolupament de les eines SSM per a valorar el nivell d’autosuficiència de persones de 12 a 17 anys i l’SSM per a valorar el nivell d’autosuficiència del nucli familiar. En aquest moment s’han portat a terme l’adaptació transcultural de l’eina (desenvolupada als Països Baixos) i la implementació a tot Catalunya es preveu a partir del segon semestre del 2023.

Aquesta jornada i el Projecte SSM-CAT s’emmarquen dins l’estratègia Impulsem, aprovada per l’Ajuntament de Barcelona, i que conté 17 projectes com aquest orientats a millorar l’atenció a la ciutadania, promoure la desburocratització, impulsar el treball col·lectiu, així com millorar l’organització interna i la cura dels professionals.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.