És un projecte adreçat a joves en situació de risc social que pretén potenciar les capacitats dels joves per tal de millorar alguna de les problemàtiques que pateixen.

A qui s’adreça?

A joves de 16 a 24 anys que presenten diverses problemàtiques socials, com ara dificultats en les relacions familiars, fracàs escolar, consum de tòxics, baixa autoestima, poca tolerància a la frustració…

Quines accions es fan?
  • Informar, orientar, derivar i acompanyar als joves a recursos o activitats formatives (cursos de formació bàsica, activitats extraescolars, recerca de feina…)
  • Organitzar activitats de formació ocupacional pels joves (jardineria, manteniment, pintura, neteja…)
  • Organitzar sessions de treball en grup per millorar les habilitats socials (com relacionar-se, buscar feina, millora de l’autoestima…)
Com es treballa?

Tots els joves participen en el projecte són atesos per una educadora social. Es fa un seguiment individual de tots els joves per conèixer la seva evolució durant el projecte.

Com es pot sol·licitar?

S’hi accedeix a partir de la derivació dels professionals dels serveis socials i d’altres serveis que atenen joves d’aquesta franja d’edat (recursos formatius, salut…) i a demanda del mateix jove.

[divider top=”0″]

MÉS INFORMACIÓ
Consorci d’Acció Social de la Garrotxa
Plaça del Palau, 8. Olot
Telèfon: 972 266 644
casg@casg.cat

Contacta amb nosaltres … 

Comparteix

(0) Readers Comments

Comments are closed.