Actualitat — 30 març 2023

Els dies 14 i 16 de març el Servei SISA (Servei Integral de Suport a l’Associacionisme va organitzar dues sessions de formació per a les entitats de la ciutat que poden demanar subvenció a l’ajuntament d’Olot. Un total de 18 entitats varen participar-hi: 6 entitats veïnals, 4 entitats de cooperació i co-desenvolupament, 2 entitats culturals, 5 entitats d’àmbit social i comunitari i 1 entitat de gent gran.

Aquesta formació va tenir una primera part d’explicació de les bases que regeixen la convocatòria destacant aquells aspectes més importants com els terminis de la sol·licitud o les justificacions, les activitats o conceptes que són subvencionables i les que no ho són, els criteris de valoració que s’utilitzen per als projectes que es presenten a cada convocatòria i quina quantitats màxima es pot demanar com a concepte de subvenció.

Una de les informacions que es va fer saber és la necessitat que, tal i com es va fer l’any anterior, tota la documentació ha d’anar signada electrònicament i s’ha de presentar de manera digitat. Per aquest motiu s’ha habilitat des de l’Ajuntament L’oficina de OAC 360 OLOT. Els tipus de consultes que es poden realitzar són: Procediments per a la presentació d’instàncies electròniques, ús de plataformes de contractació, notificacions electròniques, inscripcions telemàtiques, entre moltes d’altres.El servei inclou la connexió remota a l’ordinador del ciutadà que faci la consulta, únicament quan sigui necessari i per a la resolució satisfactòria de la incidència; sempre sota autorització expressa de l’usuari o usuària. El telèfon de contacte és 872 220 089 o bé el correu electrònic suport_eadministracio@olot.cat. L’horari d’atenció és de 8h a 20h.

En cas d’estar interessat o interessada pots demanar que els tècnics et contactin a través del servei TRUCA’Momplint aquest formulari. https://adtende.es/olot/. Per tots els dubtes que tinguin a veure en com elaborar un projecte, com fer crides de voluntariat, com donar a conèixer la nostra entitat, creació  o dissolució d’entitats, presa de decisions, etc us podeu posar en contacta amb el SISA a traves del correu electrònic entitatsgarrotxa@casg.cat . També podeu visitar la web de les entitats www.entitatsgarrotxa.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *