Actualitat General — 15 octubre 2021

La Garrotxa és una comarca que té un gran teixit associatiu. S’estima que hi ha entre 350 i 400 associacions actives i que a través del voluntariat i dels centenars de persones que en participen, dediquen molts esforços a potenciar i donar vida a la comarca. La tradició associativa garrotxina és un fet innegable i és gràcies a elles que moltes de les activitats es poden dur a terme. Des del 2017 Olot conta amb un Punt d’atenció a aquestes entitats i al voluntariat ubicat al c./Lorenzana, 2 ( Dins el Casal Cívic. Planta baixa).

Per una banda, el punt aposta  per oferir suport i acompanyament a les entitats en el desenvolupament dels eixos comuns a l’associacionisme indiferentment de l’àmbit de treball. Qualsevol associació de la comarca pot sol·licitar suport al servei per tal que, sigui quin sigui l’àmbit en el qual actuï (cultural, educatiu, social…) puguem acompanyar-la en tots aquells aspectes de base associativa: tràmits i documentació, finançament, gestió d’equips, finalitats i projectes, preparació d’activitats…

Per l’altra, el fet de ser propers a les entitats i a la ciutadania es transforma en un espai físic a peu de carrer, un punt de Voluntariat a la capital. Amb l’obertura d’aquest punt de referència i l’adaptació dels espais virtuals d’informació, volem apropar el servei a la ciutadania, fer-lo més visible i acollir a totes les persones interessades en el voluntariat per tal de facilitar-los la incorporació a les associacions, projectes o actes de ciutat que elles escullin per portar a terme la tasca voluntària.

Per qualsevol cita prèvia o informació ens podeu trobar els dimarts de 4 a 8 de la tarda i els dijous de 10 a 1 del migdia. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu entitatsgarrotxa@casg.cat o bé als telèfons 681 39 43 18 ( Suport a entitats ) o bé 682 40 43 96 ( Atenció al voluntariat).

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *