Actualitat — 27 juny 2022

Les Preses acaba de finalitzar els pressupostos participatius. Aquets 2022 ha estat la primera edició d’aquest procés de participació ciutadana i ha estat una bona ocasió i una oportunitat per veure alguna de les necessitats del poble que els veïns i veïnes han detectat per millorar el seu entorn.

Durant unes setmanes s’han presentat més de 30 propostes que han abastat diferents àmbits com ara el cultural, l’esportiu, el de lleure, les infraestructures, el medi ambient, la millora d’equipaments municipals o la circulació de vehicles i vianants al municipi. Entitats de les Preses han ajudat a fer el seguiment de tot el procés a través d’una comissió que s’ha anar reunint al llarg de les diferents fases per garantir la transparència i la rendició de comptes tant importants en tot allò que es porta a terme des de les administracions públiques. Un cop passades les validacions tècniques de les propostes n’han pogut seguir fins a la fase de votacions un total de 19.

Les persones majors de 16 anys empadronades al municipi han pogut votar  i prioritzar allò que més els atreia durant alguns actes de les festes de Roser, a l’Ajuntament o bé de manera virtual a la plataforma de participació que les Preses ha posat en marxa arrel d’aquest procés.  El pressupost destinat ha estat de 22.500 € hi totes les butlletes que no han superat aquest import han pogut ser vàlides.

Per qualsevol informació detallada de les propostes presentades, les validacions tècniques o les votacions es pot consultar en aquest enllaç  https://lespreses-decidim.ddgi.cat/?locale=ca

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *