El menjador social és un servei per a persones amb greus necessitats socials i de subsistència que els proporciona temporalment àpats elaborats.

A més, compta amb el suport regular de voluntaris de l’Associació Mans per a l’Acció Solidària que hi col·laboren de manera desinteressada.

Què ofereix?

La possibilitat de rebre un àpat diari entre setmana, de dilluns a divendres, amb una capacitat màxima de 30 persones diàries.

També disposa de servei de dutxa i bugaderia per a persones que en tinguin necessitat, siguin o no usuàries del menjador.

A qui s’adreça?

Persones empadronades a un municipi de la Garrotxa que es trobin en situació de risc social, no disposin de mitjans per cuinar al seu domicili ni una xarxa social o familiar que els hi doni suport.

Els tècnics dels Serveis Bàsics d’Atenció Social valoren la situació econòmica i familiar de les persones que ho sol·liciten i determinen la idoneïtat del recurs.

Com es pot sol·licitar?

Les persones empadronades a Olot han de demanar cita prèvia pel treballador/educador social al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Les persones empadronades a la resta de municipis de la Garrotxa han de demanar cita prèvia pel treballador/educador social al seu municipi. Podeu consultar les dades de contacte aquí.

[divider top=”0″]

Sol·licitud de cita prèvia

[divider top=”0″]

MÉS INFORMACIÓ
Consorci d’Acció Social de la Garrotxa
Plaça del Palau, 8. Olot
Telèfon: 972 266 644
casg@casg.cat

Contacta amb nosaltres … 

Comparteix

(0) Readers Comments

Comments are closed.