Actualitat — 07 març 2014

07/03/2014 | Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Garrotxa es posen en marxa una sèrie de tallers dirigits a dones amb l’objectiu de generar espais on les dones ens atrevim a provar i investigar amb nosaltres mateixes i amb d’altres. En aquesta línia, el SIAD vol oferir i crear espais de formació, autoconeixement i autocura, oberts a la població femenina.

.

Perquè vull… Perquè em comprometo amb mi mateixa…

.

TALLER Mente sana i Corpore sano (Amèlia Aguilera)

L’expressió corporal és un mètode que té com a objectiu potenciar l’expressivitat de la persona i la relació amb els altres mitjançant el cos. Millorar el reequilibri entre la nostra psique, el nostre cos i el nostre entorn.

Data: 20 de març de 2014
Horari: 10-12 h

Data: 20 de març de 2014
Horari: 18.30-20.30 h

Si en teniu, porteu una esterilla i una manteta.

TALLER Despertar el poder de lo femení (Kira Ramírez)

A través del mètode holístic d’autoconsciència, reconeixerem les nostres habilitats profundes, el nostre poder i la fortalesa que resideix en el nostre interior. Des del plaer, la respiració, el moviment i les visualitzacions buscarem l’experiència d’obertura i el nostre camp de salut intern.

Data: 27 de març de 2014
Horari: 10-12 h

Si en teniu, porteu una esterilla i una manteta.

TALLER Deixa’t anar (Chelo González)

Deixar anar totes les tensions, localitzar-les en el nostre cos… A través de la música i la respiració buscarem les formes de relaxar el cos i alliberar les emocions…

Data: 3 d’abril de 2014
Horari: 18.30-20.30 h

Si en teniu, porteu una esterilla i una manteta.

TALLER Tocant la tendresa (Cristina Agüera)

Un taller per tastar l’expressió de la tendresa com a font de poder. La intenció és poder transitar i contactar amb aquells sentiments que hem cregut febles i descobrir el potencial que tenen La imatge: la del gràcil jonc que es plega però no es trenca.

Data: 10 d’abril de 2014
Horari: 18.30-20.30 h

Si en teniu, porteu una esterilla i una manteta.

Inscripcions

siadgarrotxa2013@gmail.com o trucant al telèfon 687406782 (Núria Santayana)

Tots els tallers són gratuïts i podeu participar a tants com vulgueu. Els tallers es realitzaran a l’Espai de famílies (carrer Estires, número 5 d’Olot). Recordeu que hi haurà Espai de canguratge.

Comparteix

(1) Reader Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *