Actualitat Consorci — 15 octubre 2021

Aquesta setmana passada els pobles de Montagut i Oix van portar a terme les trobades veïnals que l’Ajuntament del municipi va organitzar al voltant del tema del turisme.

Des del consistori es tenia previst per aquest 2021 fer un procés participatiu amb la ciutadania per tal que pogués fer aportacions d’idees, opinions i propostes en relació a diferents necessitats que s’han posat sobre la taula en relació a aquest tema. Com resoldre la massificació? Com gestionar l’incivisme que generen algunes persones que visiten el municipi? Com donar a conèixer altres espais més enllà de Sadernes o bé com podem fer que turisme sigui una oportunitat i un motor econòmic per al municipi?

Una quinzena de persones a Montagut i una desena a Oix van debatre durant dues hores sobre aquestes qüestions. Les aportacions de les persones participants van permetre extreure més d’una vintena de propostes que ara es validaran tècnicament i es prioritzaran per començar a aplicar-ne alguna el més aviat possible.

Abans de finals d’any l’Ajuntament farà el retorn a la ciutadania per tal que pugui veure què n’ha sorgit d’aquest procés participatiu i inclourà en els pressupostos de l’any vinent alguna partida per portar a terme les propostes sorgides.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *