Actualitat General — 11 octubre 2022

Ja està obert el termini per presentar les sol·licituds per a diferents convocatòries d’ajuts dirigides a les entitats que promoguin la inclusió i cohesió social, cooperació, veïnals i esportives, a la ciutat. Les sol·licituds es poden presentar fins al 8 de novembre.

L’Ajuntament d’Olot obre una nova convocatòria de subvencions de suport a les entitats de la ciutat per tal que puguin dur a terme les seves activitats i projectes. Aquest 2022 el Consistori ha aprovat les bases de les diferents convocatòries de subvencions amb la voluntat d’acompanyar les associacions per tal que puguin realitzar la seva activitat, després de dos últims anys marcats pels efectes de la COVID-19.

En concret, s’han acordat les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions de les modalitats següents:

  • Entitats que promoguin la inclusió i la cohesió social.
  • Entitats que fomentin la cooperació, l’educació pel desenvolupament, l’enfortiment i articulació de les entitats locals.
  • Entitats veïnals.
  • Entitats esportives que hagin organitzat activitats extraordinàries per a la temporada 2021/2022

El dilluns 10 d’octubre es va obrir el període de presentació de sol·licituds. Hi ha temps fins al 8 de novembre. En cas de dubtes en la tramitació electrònica es pot contactar amb l’OAC 360 al 872 220 089.

Per a més informació, es pot consultar el següent enllaç: https://www.olot.cat/ca/tramits/subvencions-i-ajuts.htm

Justificació de les subvencions atorgades en el primer termini

Aquelles entitats que varen rebre una subvenció en el primer termini tenen temps fins el 15 de novembre per a justificar-les. 

Per altra banda, per aquelles activitats realitzades en el període Desembre-Nadal, hi ha temps fins el 15 de gener per a justificar-les. 

Aunci 2ª Convocatòria_BOPG

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *