Actualitat General — 09 abril 2019

El dimecres 3 d’abril va començal’emissió del programa de ràdio dedicat a la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Amb el nom d’OlotEntén vol ser un espai per sensibilitzar, visibilitzar i vetllar pels drets LGTBI. Es tracta d’una proposta innovadora i atrevida que dona veu a les històries de persones que configuren aquest col·lectiu que comptarà també amb professionals de diferents àmbits: social, jurídic, salut, educació, esportiu, etc.

Olot’Entén també vol ser un punt de referència, no només per les persones LGTBI, sinó també per la societat en general. El programa convida a tota persona interessada a participar-hi enviat les seves experiències, preguntes, dubtes o reflexions a través de les xarxes socials de Ràdio Olot adreçant-se al mateix servei a través del correu sai@casg.cat o a través del telèfon 679 698 447.

Si voleu escoltar el programa s’emetrà a Ràdio Olot (98.1) cada dimecres a dos quarts de vuit del vespre, si no els podeu escoltar en directe els trobareu sempre als podcasts de Ràdio Olot i al web del SAI Garrotxa.

OlotEntén està dirigit per la Tina Ruiz Comellasque és la responsable del Servei d’Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de la Garrotxa. Ella mateixa explica en una entrevista al Cinc Minuts Més de Ràdio Olotel perquè del programa: 


Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *