Actualitat — 17 maig 2023

Aquest diumenge 21 de maig, en el marc del Dia Internacional de la Diversitat cultural per al diàleg i el desenvolupament, el Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot (GDIO) ha preparat una jornada de portes obertes a 4 espais de culte de la ciutat.

El punt de trobada serà a les 16h a la porta de l’Ajuntament, per anar tot seguit a l’espai evangèlic CCFEAM (Carrer Berga i Boada 8). Seguidament a les 17h es visitarà la Parròquia de St. Roc (carrer Puig Roig 60) , a les 18h l’oratori musulmà Al-Rahma (carrer Notari Març 14-16) i a les 19h el Temple Sikh, Gurdwara Bahi Mardana Ji ( Av. Morrot 128).

L’itinerari es podrà recórrer amb el trenet TricuTricu amb inscripció prèvia (mayala@casg.cat o 689461302) o bé per mitjans particulars, arribant a les hores establertes a cada visita.

S’ha de tenir en compte que per la visita de la sala d’oracions de l’oratori musulmà caldrà treure’s les sabates, i per visitar el temple sikh també, i en aquest darrer cobrir-se els cabells tant homes com dones. Es recomana que cadascú porti el seu propi mocador.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.