Actualitat — 17 maig 2023

Aquest diumenge 21 de maig, en el marc del Dia Internacional de la Diversitat cultural per al diàleg i el desenvolupament, el Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot (GDIO) ha preparat una jornada de portes obertes a 4 espais de culte de la ciutat.

El punt de trobada serà a les 16h a la porta de l’Ajuntament, per anar tot seguit a l’espai evangèlic CCFEAM (Carrer Berga i Boada 8). Seguidament a les 17h es visitarà la Parròquia de St. Roc (carrer Puig Roig 60) , a les 18h l’oratori musulmà Al-Rahma (carrer Notari Març 14-16) i a les 19h el Temple Sikh, Gurdwara Bahi Mardana Ji ( Av. Morrot 128).

L’itinerari es podrà recórrer amb el trenet TricuTricu amb inscripció prèvia (mayala@casg.cat o 689461302) o bé per mitjans particulars, arribant a les hores establertes a cada visita.

S’ha de tenir en compte que per la visita de la sala d’oracions de l’oratori musulmà caldrà treure’s les sabates, i per visitar el temple sikh també, i en aquest darrer cobrir-se els cabells tant homes com dones. Es recomana que cadascú porti el seu propi mocador.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *