Actualitat General — 02 juny 2021
Aquest passat dimecres 1 de juny s’ha signat el conveni conjunt per la gestió del Local Social de Pequin entre l’Associació de Veïns de Pequin, l’Ajuntament d’Olot i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, per sumar esforços i fer d’aquest espai un lloc viu i actiu per tota la ciutat.
 
El local està situat a l’avinguda Santa Coloma 99 i està pensat per ser un espai de trobada, un indret propulsor d’activitats i dinamització del barri i de la ciutat, ja que es planteja que es puguin dur a terme activitats d’arreu d’Olot sorgides d’associacions o entitats olotines.
 
El nou local compta amb un espai polivalent amb un escenari i una sala de dimensions més petites, pensada per acollir reunions o formacions. S’hi podran fer activitats de mig i gran format del barri i de ciutat.
 
Amb aquest equipament es vol potenciar la proximitat i presència als barris, facilitar el treball preventiu i tenir més capacitat de connectar persones, activitats i, en definitiva, fer xarxa i crear espais de trobada i de relació entre les persones per crear uns barris més cohesionats i potenciar una millor convivència.
 
Avui dia, s’està treballant perquè l’espai pugui acollir les activitats de reforç escolar durant l’estiu i ja són diverses les entitats que han demanat poder-ne fer ús per a realitzar-hi activitats ben diverses com classes d’informàtica o sessions formatives.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *