Actualitat Consorci — 08 octubre 2021

Aquest dimarts 5 d’octubre els infants del CEIP Finestres han tingut una visita ben especial.  Des de la Conselleria de Participació, Processos Electorals i Qualitat Democràtica van fer-los entrega del diploma del Premi Participa a l’Escola que vam guanyar el curs passat.

La Secretària General, la Sra. Mercè Crosasi  la subdirectora general, Laura Suñé varen lloar la tasca feta des de l’escola i el Consell dels infants de Mieres per portar endavant un projecte relacionat amb el voluntariat, les entitats que s’hi dediquen i posar un punt especial en la situació de les persones refugiades. Amb la presentació d’algunes de les activitats que havien fet es va poder transmetre a les persones visitants les hores i l’esforç que es va fer per part de totes les persones de la comunitat educativa així com de l’Ajuntament per a què aquest projecte es fes realitat.

Aquest premi engresca als infants a seguir formant part dels projectes de  participació ciutadana del municipi des de diferents àmbits així com elaborar projectes que tinguin una repercussió en la societat actual i les necessitats de les persones amb qui conviuen. Les accions conjuntes des del Consell dels Infants  i l’escola Finestres han permès poder gaudir d’aquest reconeixement tan merescut.

Més informació del Consell dels Infants de Mieres a la plataforma Decidim Mieres

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *