Actualitat General — 07 octubre 2021

Aquest dissabte 2 d’octubre Mieres va celebrar la trobada veïnal per posar en marxa una de les fases més importants dels pressupostos participatius. Si bé del 5 de juliol al 5 de setembre el veïnat ja va poder presentar pre-propostes a l’Ajuntament, no ha estat fins aquest dissabte que s’han debatut, construït i acordat de manera conjunta les propostes definitives que entraran en la fase de validació tècnica.

Una quarantena de persones varen dialogar durant dues hores les propostes que podrien donar resposta a algunes necessitats del municipi: des de l’ampliació d’activitats esportives com ara ping-pong,  el coneixement de la història a través de caminades i nom de les cases,  la construcció de nous equipaments, la informació actualitzada del què passa a Mieres a través de la meteorologia o la ràdio, la millora del pati de l’escola o el guarniment d’alguns carrers amb flors. A partir d’aquesta trobada comença la feina dels tècnics municipals que hauran de validar si les propostes que en varen sorgir són o no viables i es poden portar a terme.

Durant el mes d’octubre aquesta tasca donarà pas a les votacions d’aquelles propostes que siguin possibles. A través de diferents espais presencials les persones que vulguin podran votar aquelles propostes que més els agradin i que responguin a les necessitats que té el municipi. També es podran fer les votacions en línia a través de la plataforma Decidim on s’hi pot trobar la informació detallada de tot el procés dels pressupostos participatius així com d’altres processos participatius que es porten a terme a Mieres des de fa anys. 

Més informació mieres.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *