Actualitat — 02 juliol 2019

Rebentem els armaris! 2ona edició del festival d’orgull LGTB+ rural

Dissabte 6 de juliol Olot celebra el dia de l’Orgull LGBT+ amb el festival Rebentem els Armaris. Aquest, s’emmarca en el Dia Internacional de l’Orgull LGBT+ (28 de juny) que commemora els disturbis d’Stonwall succeïts fa just 50 anys a Nova York i que van accelerar la mobilització i alçament de la població per reivindicar la igualtat del col·lectiu LGBT+ arreu del món.

El festival ofereix activitats gratuïtes per a tota la família: tallers, contacontes, xerrades, recital de poesia, màgia i concerts inclusius a la plaça de l’U d’Octubre, al Casal Marià i a la sala El Torín.

Aquesta iniciativa vol visibilitzar el col·lectiu LGBT+ a la comarca i apoderar les persones perquè s’acceptin tal com són, que no amaguin la seva condició sexual i/o expressions o identitats de gènere. I alhora crear un espai de socialització on les persones LGBT+ puguin expressar-se lliurement a la Garrotxa.

Rebentem els armaris és una festa organitzada per Alliberem-nos, l’associació LGBT+ de la Garrotxa, amb el suport l’Institut de Cultura de l’Ajuntament d’Olot i del Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectivosexual i de Gènere de la Garrotxa.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *