Actualitat General — 26 febrer 2021

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot destina una partida de 100.000 euros als Pressupostos Participatius. Les veïnes i veïns del sector nord d’Olot (Morrot, Benavent, Sant Cristòfol – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix) estan cridats a participar d’aquesta edició que la COVID ha obligat a fer únicament de forma telemàtica

El mes de març de l’any passat s’havien de celebrar les primeres trobades que, a causa de la pandèmia, es van aturar fins a la tardor. El passat mes de novembre van començar les sessions que han girat al voltant de territori sostenible, economia circular i diversitat cultural i identitat comuna. El dia 2 de febrer s’ha portat a terme una nova trobada per concretar les accions de millora a les que es destinaran els tercers Pressupostos Participatius de la ciutat.

Ben aviat es donarà a conèixer les propostes que arriben a votació i el calendari previst per a la votació que serà en línia. Com cada any, podran votar les persones que tinguin 16 o més anys i que visquin al sector nord d’Olot. Les iniciatives més votades fins a esgotar els 100.000 euros de pressupost seran les que finalment s’executaran.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *