Actualitat General — 12 agost 2021

Aquest 2021 des de tots els ajuntaments de la comarca hem tornat a estirar el fil de la campanya iniciada el 2020: “Retalla les violències, enganxa les cures”.

Una campanya que s’adreça al conjunt de la comarca i que pretén posar les cures i el bon tracte al centre de les relacions i reduir les violències i desigualtats.

El lema és el de construir col·lectivament una Garrotxa, i un món, cada vegada més just, igualitari, divers i lliure i fer-ho des de l’alegria, les cures, els afectes i els vincles entre les persones que habitem a la comarca. Per fer-ho, la campanya ens proposa identificar els estereotips, les actituds i els comportaments que generen desigualtats i que portem ben endins i un cop fet aquest pas, retallar les violències de les nostres vides i de les nostres relacions.

Aquest any la campanya té com a focus principal un cicle de 16 activitats culturals de diferents formats que, d’una forma alegra i fresca, ens fan reflexionar sobre els estereotips de gènere, temes LGTBI, homofòbia, assetjament, masclisme… Les activitats són diverses i hi podreu trobar titelles, contacontes, monòlegs, teatre i karaokes que s’aniran desenvolupant a diferents municipis de la Garrotxa.

El tret de sortida serà el dissabte 14 d’agost a Beuda i es tancarà el 24 d’octubre a Olot. Totes les activitats són gratuïtes. Trobareu tota la informació de la campanya a garrotxasenseviolencies.wordpress.com

La campanya es complementarà a la tardor amb un cicle de formació en polítiques de gènere dedicat a equips tècnics i polítics i també a entitats de la comarca.

Aquesta campanya està finançada a través del Pacto de Estado contra la violència de género del Ministerio de Igualdad i s’organitza des dels 21 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *