Actualitat — 07 març 2022

El proper 15 i 22 de març el Servei SISA ( Servei Integral de Suport a l’Associacionisme) organitza una formació per totes aquelles persones i entitats que tenen dificultats en entrar la sol·licitud de subvenció a l’Ajuntament d’Olot.  Darrerament moltes de les gestions que hem de fer de manera quotidiana passen per la part no presencial, a través de les tecnologies.  Canvis actuals que de vegades generen dificultats o fins i tot angoixa a algunes persones que no tenen tanta facilitat per fer ús d’aquest mitjà.  L’Ajuntament d’Olot és un dels organismes que està potenciant aquesta part telemàtica i per això des del Servei SISA s’ofereix aquesta formació.

Aquesta formació sorgeix de les demandes fetes per les entitats a la trobada que es va fer el novembre del 2021 i que recollida les necessitats de les associacions en relació a diferents temàtiques. Per donar un suport a tots els dubtes que hi hagi, explicar que manera senzilla com fer el circuït i fins i tot si ja es té la documentació necessària poder entrar la sol·licitud en l’espai de formació és l’objectiu d’aquestes sessions.

La formació es farà en format presencial al Punt de Voluntariat i Suport a Entitats ubicat al carrer Bisbe Lorenzana, 2 ( dins al Casal Cívic- Planta Baixa). Els horaris seran el dimarts 15 i 22 de març de 17h a 18:30h o bé de 18:30h a 20h. També es podrà participar el dijous 24 de març de 10h a 11:30h o bé d’11:30h a 13h.  Podeu fer les inscripcions a través de l’enllaç https://forms.gle/rHgWNA5VH5g4SE2F9  o bé escrivint un correu electrònic a entitatsgarrotxa@casg.cat.

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *