Actualitat — 23 febrer 2015

23/02/2015 | Si vius en una comunitat de veïns, t’interessa i et convé!

Vius en una comunitats de veïns/es? Ets dels que es preocupen perquè tot funcioni? Vetlles perquè es compleixin les normes de la comunitat? T’has trobat mai amb algun problema? L’has solucionat? T’han ajudat a solucionar-ho?

Aquestes preguntes ens han portat a un grup de presidents, a l’Ajuntament d’Olot, a l’Oficina d’Habitatge i al Consorci d’Acció social a organitzar diferents tertúlies per respondre als principals dubtes que té qualsevol persona que viu en una comunitat de veïns/es. Ara no és qüestió de queixar-se o quedar-se a casa. Tens l’oportunitat d’informar-te, de parlar, de plantejar problemes, de debatre. És l’hora de tenir un espai on els veïns/es poden conèixer altres persones que s’han trobat amb el mateix dilema o conflicte.

La primera tertúlia programada serà el proper dijous 26 de febrer a les 19.15 hores al Carrer Proa 16 (Espai de les Entitats) i tractarem els espais comuns i privatius de les comunitats amb la intenció d’aclarir dubtes, respondre preguntes i debatre sobre problemes i solucions amb què s’han trobat els veïns en algun moment puntual. Per tant, si ets un veí o veïns interessat, que hagis trobat solucions concretes o tinguis dubte sobre el que és comunitari o privat d’un bloc tindràs un espai on et podrem assessorar i informar.

Participa als espais tertúlies per comunitats veïnals.

“Tertúlies” per Comunitats Veïnals

…105 persones hi varen participar l’any passat

Notícia publicada al diari digital elgarrotxi.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *