Actualitat — 10 novembre 2021

Des d’aquest mes d’octubre, Creu Roja Garrotxa amb la col·laboració del Consell Comarcal, a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i dels Ajuntaments de la comarca, s’ inicia el Projecte de Mentoria Digital als municipis de la Garrotxa. La iniciativa pretén oferir un espai de resposta a tots aquells dubtes i situacions que es generen arran de la digitalització del nostre dia a dia. Viure en un món cada vegada més virtual pot generar a moltes dificultats per comunicar-se si no es tenen els coneixements ni les eines necessàries, una situació que s’ha vist agreujada per la pandèmia. La què Creu Roja fa temps que treballa per revertir-la, ja sigui oferint tallers o mentories individuals. ‘últim any, des del Consell Consultiu de la Garrotxa s’ha anat treballant el tema ja que era una preocupació generalitzada i recurrent del col·lectiu, així que es varen reunir amb la Creu Roja i va sortir la iniciativa de proposar aquestes sessions pràctiques de digitalització a tots els municipis. La resposta per part de la majoria d’Ajuntaments ha estat molt bona i els tallers que ja s’han realitzat, estan tenint molt bona acollida i retorn per part de les persones participants.

Als tallers es resolen els dubtes digitals i es proposen nous aprenentatges. Es treballa el whatsapp; correu electrònic; ús de l’aplicatiu del banc; com donar-se d’alta de La Meva Salut; aplicacions per millorar la memòria o el control del benestar; etc. Són gratuïts i amb una durada d’unes dues hores, es realitzen amb grups reduïts i s’adapten al perfil i necessitats dels assistents, per tant, es tracta de tallers molt dinàmics i adaptats a cada nivell de coneixement.
 
Són voluntaris de Creu Roja Garrotxa els que realitzen aquestes formacions que es realitzaran a la quasi totalitat dels municipis de la Garrotxa. Els assistents poden portar els seus smartphones o tauletes tàctils i, si no en disposen, Creu Roja els hi facilita.
 
Per més informació:
 
 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *