Actualitat General — 16 abril 2020
image
Una vegada més donem a conèixer el SAI (Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere) a tota la població i molt especialment a persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals perquè tot i la situació de confinament des del SAI seguim atenent.
 
I és important fer difusió d’aquest servei perquè pot haver-hi persones que pensin que amb la situació actual aquest servei està tancat o també per aquelles persones que necessiten atenció i no saben a on acudir. 
 
Recordem que en la situació actual hi pot haver persones LGTB confinades amb algú que no accepti la seva orientació sexual o identitat de gènere i pot implicar casos de discriminació o fins hi tot violència; i també persones LGTB que no ho hagin explicat al seu entorn i ho estiguin passant malament.
 
És per tot això que recordem que per qualsevol situació us podeu adreçar al servei a través del correu: sai@casg.cat i al telèfon 679 698 447. Recordar també que el SAI Garrotxa forma part de la Xarxa SAI de la Generalitat de Catalunya.
 
image (1)

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *