Actualitat — 16 desembre 2021

Durant aquest 2021, com ja va essent habitual a Mieres els darrers 6 anys, s’han portat a terme diferents processos participatius. Ja des de ben petits a través del Consell dels Infants s’estimula a la població de Mieres a participar d’allò comú, a presentar propostes i a recollir les opinions veïnals tant importants per portar endavant la perspectiva  comunitària.

Aquest 2021 s’han celebrat 4 processos participatius i una consulta popular en què les persones del municipi han pogut participar. Un primer procés amb els infants de l’escola que han dissenyat i millorar una part del pati amb graffitis a les parets del centre que han donat color i vida a l’equipament. Uns pressupostos participatius que també han permès presentar més d’una vintena de propostes pels propers 2022 i 20203 i on el 32% de la població ha volgut  triar i prioritzar a través de les votacions. També ha estat un any on s’ha hagut de fer el canvi del Jutjat de Pau on les dues convocatòries presentades també han passat per una consulta popular per triar quina de les dues era preferible per la gent de Mieres. El Consell de Poble, amb representants de totes les associacions de Mieres i que ja fa 6 anys que està constituït, ha fet un treball intern per revisar i actualitzar el Reglament d’usos d’espais i materials municipals i alhora s’ha posat en marxa la Comissió gestora de Can Musquera per anar posant fil a l’agulla a aspectes que s’hauran de tenir en compte un cop es posi en marxa aquest nou equipament del poble.

Per tant, en relació a la participació ha estat un any mogut tot i les parades que s’han hagut de fer arrel de la pandèmia. Mieres ha estat els darrers anys un municipi molt participatiu i amb moltes ganes d’implicar al seu veïnat en la gestió municipal.

De tota aquesta participació en podeu trobar més informació detallada www.mieres.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *