Actualitat General — 14 maig 2019

El 23 d’abril a Sant Jaume de Llierca es va donar el tret de sortida al “Va de contes” un projecte que pretenia omplir de contes i activitats al poble, i que es va impulsar des de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Joventut del Consell Comarcal, Llar d’infants El petit de Lledoner, escola Les Escomes, l’espai El Fil, i un grup de mares del poble que pretenia treballar la implicació de les famílies al poble, i millorar les relacions entre veïns i veïnes.

En el “Va de contes” es van organitzar 11 activitats. Entre altres, es va fer el contes en ruta que consistia en explicar contes i històries del poble en llocs significatius mentre es caminava, la jam de contes que consistia en oferir un espai i un micro durant dos dilluns per aquells veïns i veïnes que volguéssin explicar contes als nens i nenes, una sessió de contes eròtics per les més atrevides i atrevits, un taller de reciclatge, l’explicació de la llegenda de Sant Jordi per part de pares i mares de la llar d’infants, tallers de còmic per als i les joves i la presentació d’un llibre.

Durant 3 setmanes, més de 200 persones han participat d’aquestes activitats i han omplert els carrers del poble i les places d’històries i de contes. Ens han fet imaginar i volar cap a un món ple d’aventures. Per fer-ho possible es va crear una comissió de treball, amb gent del poble, i ens vam centrar en oferir activitats diferents i que omplíssin de vida els carrers del poble. Un cop acabat, podem dir que durant aquestes setmanes, el poble s’ha omplert de vida, i a les persones que estem a l’organització se’ns ha reafirmat una idea: volem seguir oferint activitats per teixir més relació entre els veïns i veïnes de Sant Jaume. Continuarà.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.