Actualitat — 25 maig 2022

Una empresa de la Vall de Bianya, Zoetis Manufacturing & Research S.L, ha donat al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa 5.990 €. 

Tu Sumes és una iniciativa de l’empresa Zoetis que consisteix en fer aportacions econòmiques a projectes socials de la comarca per cada 90 dies sense accidents laborals a l’empresa. Les aportacions econòmiques es vehicules via el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i en aquest cas es destinaran a joves, un projecte que consisteix en un punt de trobada on els i les adolescents que han migrat sols puguin i d’altres joves amb dificultats de la comarca puguin expressar les seves preocupacions, pors i els conflictes passats i present. Volem oferir-los un espai de llibertat per expressar-se, en un espai segur on no se’ls jutjarà i se’ls ajuda a posar paraules a allò que els passa. Un espai de suport emocional molt necessari en el temps que estem vivint.  

Una vegada més, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa agraïm l’ajuda que entitats, empreses i particulars ens estan brindant en forma de donació econòmica i de material divers en aquesta època en què ens és tant necessari.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *