Actualitat General — 21 maig 2020

Una nova mostra de solidaritat, aquesta vegada d’una empresa de la Garrotxa.

Una empresa de la Vall de Bianya, Zoetis Manufacturing & Research S.L, ha donat al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa 1.100€ per a recursos educatius pels infants en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa.

La donació té el seu origen en un projecte de responsabilitat social que la planta de Zoetis a la Garrotxa ha implantat de fa un temps. Es tracta de la iniciativa «100 dies sense accidents» i té com a objectiu minimitzar els accidents laborals que passen dins el seu recinte i cada vegada que s’arriba a 100 dies l’empresa dona 1.100 euros a una entitat de la comarca per projectes socials. Les entitats es seleccionen en el marc del programa Connectem la solidaritat que vol fomentar la col·laboració d’empreses i d’entitats amb projectes socials impulsats a la comarca i que lideren de manera conjunta el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i DinàmiG.

Una vegada més, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa agraïm l’ajuda que entitats, empreses i particulars ens estan brindant en forma de donació econòmica i de material divers durant aquesta crisi sanitària.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *