Actualitat General — 10 maig 2018
jornada_GTX_territori_sostenible

A finals d’abril es va celebrar a Olot la jornada “Garrotxa, territori socialment responsable”, organitzada per Dinàmig, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, en la qual hi van assistir unes setanta persones.

La jornada la va obrir Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social Empresarial i seguidament es va presentar la trajectòria de la Garrotxa com a territori socialment responsable.

Van participar-hi diferents organisme públics de la comarca, entre ells el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa que va explicar al públic assistent el programa “Connectem la Solidaritat” pensat per apropar empreses i entitats i contribuir a la millora de l’entorn més proper a través de l’aportació de recursos de les empreses a projectes socials de la comarca.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va exposar el desenvolupament de la Carta Europea de Turisme Sostenible al territori

El Servei de Català d’Olot – la Garrotxa va posar en valor aquelles empreses lingüísticament responsables i que es comprometen amb la llengua en la qual treballen.

ADRINOC va explicat els ajuts Leader i la seva intrínseca vinculació amb el compromís per un territori més sostenible.

Dinàmig va fer un resum sobre el servei que s’ofereix des de l’Àrea d’Ocupació en l’àmbit de la selecció i l’ocupació, basada en la intermediació per competències.

Finalment el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, va explicar el funcionament de Xafogar, la xarxa de fibra òptica de la Garrotxa.

Finalment es van entregar les acreditacions dels projectes de la Carta Europea de Turisme Sostenible, Empreses Lingüísticament Responsables i Memòries de Sostenibilitat (segons el Codi de Gestió Sostenible) a les quaranta-cinc empreses del territori que han estat reconegudes.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *