Actualitat — 20 març 2018
10x10_capsulesinnovaciosocial

Diversitat cultural, inclusió social. Com normalitzar la diversitat de la població en la comunitat local.

Aquest era el tema de l’edició d’aquest 2018 de les càpsules d’innovació social 10×10 que es van celebrar a Barcelona el passat divendres 16 de març.  CosmoCaixa va acollir les jornades amb l’objectiu de conèixer iniciatives d’innovació social provada, que aportin solucions o maneres de treballar al repte que ens presenta la diversitat cultural.

Projectes com l’ApropaCultura, Cardedeu CoEduca, Connectats.org o Referents van tenir els seus 10 minuts per explicar de quina manera treballen per la inclusió de les diversitats en cada un dels seus àmbits.

I precisament per explicar el model que s’està treballant a Olot des de fa anys i sobretot per presentar els itineraris anuals que es plantegen a Olot, l’Anna Casamitjana va ser-hi present explicant la iniciativa que l’Institut de Cultura de l’Ajuntament d’Olot i el Consorci portem a terme des de ja fa tres anys.

Els itineraris temàtics posen el focus cada any en una diversitat (cultural, de gènere, de creences, funcional…) i a partir d’aquí s’ofereixen activitats anuals amb una mirada àmplia i transversal. Alguns exemples en són l’itinerari Identitats imPOSSIBLES o l’itinerari de Creences i religions. Llibertat, diversitat i conflicte.

 

 

 

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *