Actualitat General — 23 agost 2018
campanya-no-puc-esperar

NO PUC ESPERAR!®  és un projecte pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar de manera urgent els lavabos per problemes mèdics no contagiosos.

Els destinataris d’aquesta iniciativa són persones amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), persones ostomitzades o colectomitzades, persones sotmeses a cirurgia per un càncer de recte, i totes aquelles persones que els equips mèdics que col·laboren amb el projecte considerin que cal incloure.

Amb aquesta adhesió el Consorci d’Acció Social vol facilitar l’accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos de l’edifici a qui ho necessitin tal com ja fan més de 3.500 establiments adherits al projecte.

La campanya disposa de tota la informació del projecte i la ubicació dels hospitals col·laboradors, ajuntaments, equipaments, associacions i establiments adherits a la campanya “No puc esperar!”  a través d’una web http://www.nopucesperar.cat/pacients/troba-un-lavabo/.

També s’ha creat una aplicació per a dispositius mòbils que permet trobar els lavabos més propers i facilita l’itinerari per arribar-hi.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *