Actualitat General — 15 gener 2019
Garbuix_LaCaixa_2018

L’obra social “La Caixa” fa una aportació de 8.000€ que es destinarà a fer front al finançament de les activitats realitzades durant els mesos d’estiu.

L’Esplai Garbuix, que forma part de l’entitat Esplais de la Garrotxa, ha ofert aquest estiu un norantena de places destinades als infants i joves que durant l’any participen de les activitats que organitza l’entitat.

A finals de juny, va iniciar la programació d’estiu que consisteix en una hora primera de classe de reforç seguida d’una activitat de lleure en què, a més de divertir-se, es treballa la inclusió social i la igualtat d’oportunitats.

Gerard Canadell, director de l’oficina Store Olot de Caixabank, i Judit Puigferrer, presidenta d’Esplais de la Garrotxa, van formalitzar l’acord de col·laboració entre les dues parts per atendre als infants i joves de la ciutat d’Olot. L’entitat s’ha compromès a destinar 8.000 euros per ajudar a fer front a les activitats d’estiu que, com cada any, han tingut una bona acceptació tant per part d’infants, joves i famílies com per part de les educadores del projecte.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *