Actualitat General — 24 agost 2018
acollida_sahraruis2018

Un any més la Garrotxa ha acollit infants sahrauís dins el Projecte Vacances en Pau que gestiona l’entitat Garrotxa amb el Sàhara.

Com és costum de cada estiu, l’Ajuntament d’Olot els va donar la benvinguda a la ciutat. Pep Berga, tinent d’alcalde, va iniciar l’acte que va comptar amb parlaments per part del president de l’associació, Enric Soler, i les intervencions d’un representant de les famílies acollidores i una persona sahrauí resident a Olot. Durant la recepció es va obsequiar als infants amb un llibre de la faràndula olotina.

Aquest estiu han vingut quatre infants provinents dels camps de regufiats del Sàhara que van arribar a finals del mes de juny i a partir de la primera setmana de setembre tornaran cap a casa seva. Durant aquests dos mesos han participat de diferents activitats de lleure a Olot i a la comarca i s’han sumat, juntament amb l’associació, a les trobades conjuntes que organitzen la resta de famílies acollidores de Catalunya.

La Garrotxa amb el Sàhara treballa per col·laborar en la lluita cap a la llibertat i independència del Sàhara Occidental, defensar els drets humans i promoure accions de cooperació i solidaritat en favor de la població sahrauí.

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *