Dimarts 2 d’abril

MERCAT LABORATORI CALENDARI PROGRAMACIÓ NOTÍCIES COL·LABORADORS MULTIMÈDIA
Dilluns 1 d’abril Dimarts 2 d’abril Dimecres 3 d’abril Dijous 4 d’bril Divendres 5 d’bril

Ciutats AMB VIDA

L’art com a transgressió: és possible viure sense provocar?

Conversa amb Jofre, Rice i Elisa Capdevila artistes urbans i autors dels murals fets al barri de Sant Miquel a partir del projecte art urbà impulsat des del consell de barri, i que comptarà amb la presència de membres de l’assemblea d’artistes de la Garrotxa.
Dia i hora: Dimarts 2 d’abril, de 17.30 a 19 hores
Lloc: Davant les escales de Sant Esteve
Descripció
La cultura és una forma d’expressió de la identitat de les persones. Una manera de fer viure les ciutats. Ens imaginem una ciutat sense cultura? Ens imaginem una vida sense la provocació? Transgredir és l’essència de tota artista. Visualitzar una realitat, des de l’emoció. En aquest sentit, es proposa una conversa entre diferents artistes urbans, i l’associació d’artistes de la Garrotxa per reivindicar l’art com a forma de transgredir.

 

Ciutats AMB VIDA

Les arts de carrer: espai públic, espai de llibertat?

Conversa amb Jordi Duran (creador, gestor cultural i professor del Grau en arts escèniques de l’escola universitària ERAM i exdirector artístic de Fira Tàrrega), i Pep Fargas (Gestor cultural, director de Lluèrnia i exregidor de cultura d’Olot)
Dia i hora: Dimarts 2 d’abril, de 19.30 a 20 hores
Lloc: Plaçeta del teatre. Passeig d’en Blai
Descripció
El gestor cultural i exdirector artístic de Fira, Jordi Duran i el director de LLuèrnia i exregidor de Cultura d’Olot, Pep Fargas conversaran sobre el valor de les arts de carrer com a eines de democratització cultural i de transformació de l’espai comunitari.