Dimecres 3 d’abril

MERCAT LABORATORI CALENDARI PROGRAMACIÓ NOTÍCIES COL·LABORADORS MULTIMÈDIA
Dilluns 1 d’abril Dimarts 2 d’abril Dimecres 3 d’abril Dijous 4 d’abril Divendres 5 d’abril

Ciutats AMB VIDA

Quin present volem al barri vell d’Olot?

Ruta pel barri vell d’Olot que promou el Núria Social i laiera amb converses amb les botigues i entitats. Porta la teva cadira.
Dia i hora: Dimecres 3 d’abril a les 17 hores
Lloc: Quedem a les escales de Sant Esteve
Descripció
Com volem que sigui el barri vell? Quin present volem que tingui? Quines coses son les que hi donen vida? Quina història tenen les persones que hi viuen? Com son els comerços? Com promouen els comerços les relacions entre veïns i veïnes? Volem que ens acompanyis en aquesta ruta pel barri vell per conversar i pensar amb nosaltres quins son aquells racons que li donen vida.

 

Ciutats DIVERSES

Utopia interseccional: un documental sobre realitats oprimides, lluites compartides i veus silenciades

Documental elaborat per un grup d’alumnes del grau d’educació social, amb un debat posterior que comptarà amb Mari Drammeh, Jordi Gasulla, i Israa Rila
Dia i hora: Dimecres 3 d’abril a les 18.30 hores
Lloc: Plaça Escultor Josep Clarà, 2. 2n pis
Descripció
Documental de 30 minuts i debat posterior sobre realitats oprimides, lluites compartides i veus silenciades. Una proposta de visualitzar el documental i debatre entorn de les discriminacions, la invisibilització d’algunes veus i l’opressió que pateixen algunes persones. La construcció de la identitat des de la diversitat és un dels reptes que tenen les ciutats per fer visibles a les persones, i generar ciutats més humanes.
Tràiler documental: https://www.youtube.com/watch?v=ees3A86R0Jo