Bloc — 04 setembre 2021

Aquest any, malgrat les restriccions esdevingudes arrel de la pandèmia,  les Festes del Tura es tornen a posar en marxa!. Si bé no seran les festes a les que estàvem acostumats sí que donaran color i alegria a la ciutat. Des de fa mesos la comissió de festes i l’Ajuntament estan pendents de què es podrà i què no es podrà fer. Malgrat això sempre s’ha treballat amb la missió de fer alguna de les activitats habituals i tant conegudes arreu com la ballada de gegants i cavallets o la gran programació musical que sempre han caracteritzar les festes olotines.

Aquest any 2021 tornen amb molta força i organitzades a través de tres escenaris. La plaça Major, el Parc Nou i la plaça de Braus. Aquests seran els tres espais on es desenvoluparan les activitats programades. Sota totes les mesures de seguretat actuals i amb limitació de participants es portaran a termes les ballades, el concert d’havaneres i els diferents actes familiars, culturals i musicals que permeti les mesures establertes pel Procicat.

Una vegada més, com ja és part íntegra de les festes, es comptarà amb la col·laboració ciutadana. Des del 2016 aquesta proposta de voluntariat ciutadà ha anat calant en l’organització i el suport als actes de ciutat. El voluntariat ha estat una figura més que ha estat present a les Festes del Tura i aquest any 2021 ho seguirà essent.

Una dotzena de persones acompanyaran a la comissió de festes per tal de desenvolupar amb la màxima normalitat possible les activitats programades i donant suport per què els assistents puguin gaudir de les Festes del Tura.

Des de l’agraïment a aquestes persones i a totes les que han fet que aquestes Festes 2021 siguin possibles us desitgem unes BONES FESTES DEL TURA !

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *