Bloc General — 21 setembre 2020
Cartell projecte connectem
Avui us volem parlar del projecte CONNECTEM? Impulsat des del Consorci d’Acció Social de La Garrotxa (CASG), amb l’objectiu de crear oportunitats per generar vincles entres joves que viuen a la comarca, a través de trobades d’intercanvis socials i culturals.
 
A La Garrotxa hi ha molts joves que es troben sense cap referent familiar i sense xarxa social al territori. Són nois i noies de diferents orígens que necessiten d’una xarxa social que els acompanyi: en l’aprenentatge de la llengua comuna (el català), en l’apropament a la cultura i en la descoberta del territori.
Actualment hi ha 11 parelles, és a dir 22 joves participants!!. Ells i elles fan valoracions molt positives i ho troben una experiència molt enriquidora!.
El 2 de setembre, al Núria Social d’Olot, es va dur a terme la 1a Trobada grupal de participants del CONNECTEM?, amb l’objectiu principal de passar-ho bé i  fer xarxa entre tots els participants. En aquesta trobada hem pogut recollir les seves vivències, sensacions, opinions i també idees i propostes noves.
Aquestes són algunes:
«…m’he tret molts de prejudicis…»
«..hem conegut junts llocs super interessants…»
«…he viscut de més a prop situacions que desconeixia…»
«…tenim molt bon rollo, una experiència genial…»
«…m’he tret la por i he millorat la llengua…»
 
Junts esten compartint activitats de la vida quotidiana que segons els mateixos diuen: «…connectar ens fa millors persones i millors ciutadans…».
 
En aquest programa, La Finestra d’Olot TV, podeu sentir la veu d’un participant: http://olottv.alacarta.cat/la-finestra/capitol/el-projecte-connectem-vincula-joves-migrats-i-joves-locals
 
i,  a La Garrotxa ‘connecta’ joves migrats i de la comarca http://www.alacarta.cat/connecticat/tall/la-garrotxa-connecta-joves-migrats-i-de-la-comarca  

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *