Bloc — 28 setembre 2016
20016_espai_larai_logo

L’Espai Larai és un servei gestionat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ubicat al barri de Sant Miquel-Les Tries. És un projecte socioeducatiu que treballa amb nens i nenes de 6 a 16 anys i amb el que fa referència al seu entorn més proper: família, barri, escola…

A partir del vincle, treballem els valors i les habilitats socials que ens permeten desenvolupar-nos com a millors persones.

Els infants

Amb ells treballem els hàbits d’estudi, les rutines diàries i els valors en el lleure (autoestima, companyerisme, respecte, convivència, cooperativisme…). Ho fem a partir de les activitats realitzades durant el dia a dia (Larai diari i Larai estiu) i de les activitats que es duen a terme en moments puntuals durant el curs (marató de sang, recollida d’aliments i activitats de sensibilització).

Les famílies

Treballem amb les famílies per tal de potenciar la vinculació i la implicació d’aquestes en el procés educatiu. Ho fem a partir de tutories individuals i de trobades grupals on es dona resposta a les seves necessitats pel que fa referència als infants. També es creen espais de relació i comunicació per afavorir la coneixença.

El barri

Durant tot l’any es participa i es lideren activitats per tal de fomentar la identitat i la pertinença dels infants del Larai i de les seves famílies al barri. El treball en xarxa amb els tècnics i entitats que hi treballen afavoreix la convivència i dóna un valor afegit al projecte.

Un any més comencem el curs amb molta il·lusió, amb noves activitats i amb ganes de continuar sent un punt de referència pel barri.

Irene Plana i Carme Comalat, educadores de l’Espai Larai


Àudio del programa de Ràdio Olot “En acció” emès el 27/09/2016 sobre els esplais i espais de lleure per a infants i joves

Veure presentació Prezi de l’Espai Larai (cal tenir instal·lat l’Adobe Flash Player)

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *