Bloc — 22 juny 2022

En el marc de la prova pilot que estem desenvolupant al Servei d’Atenció a Domicili de la Comarca de la Garrotxa ahir vàrem inaugurar els espais de coordinació interprofessionals amb la finalitat de garantir una atenció integral a la persona atesa. L’objectiu d’aquesta prova pilot iniciada al maig del 2022 i prevista al llarg dels propers mesos és la de garantir una atenció en la que intervinguin conjuntament professionals de diversos àmbits d’actuació, que comparteixin informació i objectius, i prenguin decisions de manera conjunta per garantir l’atenció integrada al domicili.

Per tal de poder avançar amb les diferents actuacions previstes per portar a terme aquesta prova pilot, l’equip de professionals del SAD, treballadores familiars i coordinadores del servei, juntament amb l’equip d’atenció primària del Consorci de la Garrotxa, vam comptar amb la col·laboració de la Nuri Barberí, gestora de casos del CAP Garrotxa, amb la que es van treballar les principals dificultats sanitàries que emergeixen al SAD.

També vam comptar amb la Natàlia Vicens, representant d’Essity, que ens va ensenyar a fer un ús correcte dels bolquers i vam completar la sessió amb l’Eva Moreno, representant el Servei de Teràpia Ocupacional i Productes de Suport (BAT), en el que vam conèixer els diferents processos i recursos que donen suport a la població de la comarca.

A la sessió hi van assistir un total de 30 professionals i va tenir una durada d’una hora i mitja. Totes elles van manifestar la seva satisfacció en poder assistir a aquestes sessions formatives que els aporten eines de millora de la qualitat en el seu dia a dia. 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.